free blogger template

Senin, 16 Agustus 2010

domain info cuma 2.98

Buat para blogger, pastinya sudah tahu dengan apa itu domain dan paypal. Buat yang belum tahu, silahkan dicari sendiri di wikipedia pengertiannya yah :P. Kebanyakan tempat penjualan domain seperti godaddy, name dan lainnya mengharuskan akun paypal yang kita miliki telah terverifikasi. Bagaimana jika akun paypalnya belum terverifikasi? Tenang aja, kita tetap masih bisa beli domain menggunakan balance paypal kita. Tempatnya di name cheap. Buktinya blog yang sedang dilihat ini, hosting dari sana juga, lumayan terjangkau dengan harga yang bersahabat. Tinggal banyakin subdomain udah deh :).
Harga domain yang ditawarin pun juga bersaing. Untuk domain info seperti punyaku ini cuma 2.98 dan ga da hidden fee lagi. Memang sih ga lebih murah dari godaddy. Tapi kalo paypal belum verified tapi udah dapat bayaran dari SR gimana, sayang kan kalo ga diputerin buat modal lagi. benar ga? :)
Silahkan buat yang mau beli domain klik disini(ref)

http://zubel.info

Senin, 02 Agustus 2010

template blog-nya kang rohman ganti

Hari ini tanggal 02.08.10 aku pertama melihat template blog-nya kang rohman ganti

mirip....
bukanya apa2 ini cuma catetan ku sendiri..

Senin, 05 Juli 2010

10 Blogger Templates

1- Visionary Reloaded, Magazine Style Blogger Theme:
Demo | Download
2- Template Tabs, Magazine Style Blogger Theme:
Demo | Download
3- Revolution, Magazine Style Blogger Theme:
Demo | Download

4- Langit, Magazine Style Blogger Template
Demo | Download
5- Maggo, Magazine Style Blogger Template:
Demo | Download
6- Statement Blogger Theme (Originally by BlogOhBlog):
Demo | Download
7- Adpress Blogger Theme (Originally by BlogOhBlog):
Demo | Download
8- DF Marine
Demo | Download
9- Vibrant
Demo | Download
10 – Connexion
Demo | Download

Magazine Style

Magazine style templates are admired and used my large number of bloggers. There are dozens of magazine style Wordpress templates that has been converted by developers for blogger platform. Here is the list of select magazine style blogger templates.

Magazine Style Blogger Templates


1. Alpha Blogger Template by Falcon Hive



Alpha Blogger Template

Demo Download

2. Revolution Theme by Brian Gardner (Ported by Aborregate)



Revolution Theme Blogger Template

Demo Download

3. Tekikon Blogger Template by Template Godown



Tekikon Blogger Template

Demo Download

4. Indomagz Blogger Template by GosuBlogger



Indomagz Blogger Template

Demo Download

5. Grid Focus Blogger Template by BloggerBuster



Grid Focus Blogger Template

Demo Download

6. Visionary Reloaded Blogger Template by Blogger Templates



Visionary Reloaded Blogger Template

Demo Download

7. Magazine Style Red Blogger Template by Jackbook



Magazine Style Red Blogger Template

Demo Download

8. Magazine 1 Blogger Template by Rohman Abdul Manap



Magazine 1 Blogger Template

Demo Download

Selasa, 11 Mei 2010

Deciding On The Right Level Of Support For Your Network

Network infrastructure planning means analysing your network's functions before considering the appropriate support necessary for your business. What are the requirements for managing your network? What experience is necessary in taking care of bugs or other issues that penetrate security? Choosing an effective plan in support can make a difference in your response time to situations. In today's article, you will learn three important principles in deciding the right level of support for your network.
Some other issues may arise including the experience necessary to manage a network your size. It also draws attention to the details of your plan to continue using the servers, technology, and services of a reputable firm. Although these problems can be a nuisance, your business deserves the best support which includes a strong network infrastructure, experienced technicians, and consistency in availability. There is a reputable firm available to help you, but you must have confidence in their abilities.

asas


obamabush

Obama Will Change Busf Policy

U.S. President Barack Obama will change several numbers of controversial policies by President George W. Bush, including the restriction of the parent embryo cell research [...]
twitterrific-icon
follow me on Twitter

asdasdasd ADVERTISING